You are here: Home » Beauty » Vitamine D bij Sunday’s

Vitamine D bij Sunday’s

geschreven door Constance
Sunday's D-lite

We hebben de zomertijd vorig weekend achter ons gelaten en dat houdt weer in dat de dagen korter worden en we minder daglicht krijgen en dat kan zorgen voor de winterblues en vermoeid gevoel en een gemis aan vitamine D.

Sunday's D-lite

Bij Sunday’s hebben alle zonnenbanken de nieuwe blue D-lite methode en deze bootst exact het specifieke blauwe spectrum van de zon na dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. En daarom kan, vooral in de lange winterperiode, wanneer het vitamine D gehalte in ons lichaam gevaarlijk lage vormen aanneemt,  blue D-lite een oplossing bieden. En als bijkomend voordeel stimuleert blue D-lite ook de natuurlijke pigmentatie van de huid, wat een natuurlijke en gezonde teint oplevert. Het specifieke blauwe lichtspectrum van blue D-lite heeft ook nog eens een duidelijk positieve invloed op het humeur, gaat vermoeidheid tegen en verbetert het concentratievermogen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?