You are here: Home » Accessoires » Test; BackJoy Posture+ rugsteun

Test; BackJoy Posture+ rugsteun

geschreven door Constance

Vorige maand hebben jullie kunnen lezen dat ik de BackJoy Posture+ rugsteun heb gekregen (mocht je dit gemist hebben dan kan je dit artikel hier nalezen) en heb ik nu al enige tijd deze rugsteun op mijn bureaustoel liggen.

backjoy voorbeeld

In het begin was het wel even oefenen om de BackJoy Posture+ goed op je stoelzitting te leggen. Je moet eerst voorop je stoel gaan zitten en ervoor zorgen dat je de BackJoy Posture+ goed aansluit tegen je onderrug. Daarna ‘schuif’ je met de BackJoy Posture+ naar achter, totdat je met je rug tegen de rugleuning van je stoel aankomt.

De eerste paar dagen voelde ik een lichte spanning in mijn onderrug en was ik bang dat ik de BackJoy niet goed had neergelegd maar later realiseerde ik me dat de spanning voortkwam uit het feit dat mijn onderrugspieren aan het ‘werk’ waren, maw. mijn onderrug wordt nu ondersteund door de onderrugspieren. Verder wordt je bekken gekanteld en je wervelkolom gestabiliseerd.

Natuurlijk is het wel gemakkelijk om de test alleen te doen achter mijn bureau, dus is de BackJoy Posture+ ook meegegaan naar de woonkamer, aangezien ik ook regelmatig, zittend op de bank, met de laptop op schoot mijn artikelen schrijf. (Ik weet het, funest voor je rug.) En ik merkte dat ik, zittend op de BackJoy Posture+, ook op de bank meer rechtop zat en dat is een stuk minder belastend voor je rug ook tijdens het tv-kijken.

En de BackJoy Posture+ is geen groot of zwaar ding dat moeilijk mee te nemen is, dus kan ie ook gemakkelijk mee in de auto (als je een lang stuk moet gaan rijden), in het vliegtuig of als je lang moet gaan vergaderen. En ik ‘mis’ mijn rugsteun als ik vergeet dat ie nog ergens in huis zweeft dus ik ben om.

Op shoppen.blogo.nl kunnen jullie vandaag lezen dat ik het BackJoy Posture Sleep hoofdkussen ga testen, dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com