You are here: Home » Gadgets » Test; Posture Sleep hoofdkussen

Test; Posture Sleep hoofdkussen

geschreven door Constance
BackJoy Posture Sleep kussen

Testman en ik zijn bezig met een kleine ‘renovatie’ van de slaap- en badkamer. Nieuwe tegels in de badkamer en een nieuwe ledikant en lattenbodem voor in de slaapkamer. En voor mij ook gelijk een nieuw hoofdkussen. En het aanschaffen van een hoofdkussen is voor mij een moeilijk verhaal, want 9 van de 10 keer ligt het kussen een maand goed en dan begint het gedoe; te slap, te zacht, nekpijn, rugpijn en ga zo maar door, maw. ik heb al heel wat euro’s aan kussen miskopen gespendeerd.

BackJoy Posture Sleep kussen

Nu ben ik al een paar weken de ‘BackJoy’ aan het testen (meer over de BackJoy vind je op ladygadgets.blogo.nl) en ik zag op dat BackJoy ook een speciaal kussen heeft ontwikkeld; de  BackJoy Posture Sleep. De Posture Sleep zorgt ervoor dat je lichaam de juiste slaaphouding krijgt. Want ik ben niet de enige die regelmatig last heeft van nek- of rugpijn na het slapen. De Posture Sleep is een gepatenteerd kussen dat uit verschillende materialen bestaat, waaronder traagschuim. En tevens is het kussen gemaakt met een speciale vocht regulerende stof dat 50% beter ademt dan katoen en hierdoor kan warmte sneller verspreid worden over een grotere oppervlakte en verdampt ook gemakkelijk en sneller.

Het Comfort Dual Down materiaal zorgt ervoor dat het kussen heerlijk elastisch, volumineus en veerkrachtig is. Dit zorgt voor een donsachtig effect. De‘Posture Sleep’is geschikt voor rug- en zijslapers (en laat ik nu beide doen) en heeft 2 verschillende kanten (een zomer- en een winterkant). De warme kant van velours zorgt voor een heerlijk zacht en behaaglijk gevoel als je
er op ligt. De koele kant, bestaande uit Quadrastretch, is prettig als je behoefte hebt aan een luchtig en koel kussen. De BackJoy Posture Sleep is hypo allergeen en kan gewassen worden in de wasmachine.

kussen

Sinds vandaag ligt de PostureSleep onder mijn hoofd, en ga ik (en Testman, want hij wil dit kussen natuurlijk ook proberen) uitgebreid testslapen. Dus snel meer over de PostureSleep!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com