You are here: Home » Beauty » Nagelverzorging bij het Kruidvat

Nagelverzorging bij het Kruidvat

geschreven door Constance
kruidvat nagels

Tijdens de Kruidvat herfstpresentatie heb ik kennis gemaakt met een aantal nieuwe en vernieuwde nagelproducten, want verzorgde handen zijn een belangrijk visitekaartje.

kruidvat nagelsKruidvat Salon Nails Fashion Colors Nude

De kunstnagels van Kruidvat hebben een nieuwe verpakking gekregen en zijn er nieuwe modellen en kleuren bijgekomen. Wil je je nagels een natuurlijke manicure geven dan zijn er de Kruidvat Salon Nails French Manicure (in combinatie met de Nail glue Pink) en deze nagels zijn er in short of medium lengte. Maar heb je weinig tijd dan zijn er ook de Kruidvat Salon Nails French Manicure met zelfklevende stickers. En ook kan je kiezen voor ‘gelakte’ nagels (in 2 kleuren) maar je kunt de Kruidvat kunstnagels Natural Look zelf ook lakken of versieren met nail art. Voor het inkorten en bijvijlen van alle kunstnagels is er de Kruidvat Nagelvijl 2-Steps.
Care_and_Repair_Pen Nailcare_easy_pump_remover
Ook al heb je mooie lange nagels van nature, deze moeten wel verzorgd worden (en dat geldt ook voor je handen). Kruidvat  heeft diverse producten om je nagels te verzorgen, te lakken en te reinigen. Zo is er nu een Corrector Pen voor het corrigeren van kleine uitschieters tijdens het lakken en Quick Dry Drops die je nagellak binnen 45 seconden laat drogen. Handig bij droge en beschadigde nagels en nagelriemen is de Kruidvat Care & Repair Pen of Nail Oil en deze is ook te gebruiken bij acryl- of gelnagels. Ook een slimme vondst is de Kruidvat Quick & Easy Remover. Doop en draai gelakte nagels even in het potje en ze zijn snel weer schoon.

Ik heb in de winter heel snel last van droge, schrale handen en vaak ontstaan ook kleine kloofjes. En daarom heb ik altijd een kleine tube Kruidvat Hand Therapy in mijn tas. Deze lijn heeft oa. een crème die naast je handen ook je nagels verzorgt, er is een speciale anti-age crème, een handennachtcrème en een crème voor de gevoelige huid. En speciaal voor de kloofjes is de Hand Therapy SOS Handcrème.

Hand Therapy SOS handcreme Hand Therapy Nacht handcreme

Gerelateerde artikelen

0 reactie

sharona 19 april 2008 - 15:02

weeet iemand hoe jee het menu een beetje kan pimpen.?
en leuke dingentje wat er op zit ofzo?
en fijne dingentjes die je erop kan zetten ofzo..?

nou alsvast bedankt als er iemand me kan helpen.

ik heb de mobiel Nokia N73.

groetjes sharona.

Reageer
Tineke Wierda 29 oktober 2008 - 19:05

Kan iemand mij helpen aan een eenvvoudige oliepers om zelf zonnebloemolie uit zaden te persen voor eigen gebruik in de keuken?
Er moet zoiets bestaan, ik kan het (nog) niet vinden.
Wier weet meer?
Tineke Wierda

Reageer
Constance 30 oktober 2008 - 09:24

Tineke, stel je vraag eens aan mijn collega schrijfster Karin van http://www.koken.blogo.nl. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com