You are here: Home » Accessoires » G-SHOCK lanceert nieuwe Bluetooth horloges

G-SHOCK lanceert nieuwe Bluetooth horloges

geschreven door Constance

Eind vorig jaar heeft G-SHOCK zijn eerste horloge met Bluetooth geïntroduceerd en hiermee was G-SHOCK het eerste merk, waarvan het horloge in staat was om rechtstreeks met een smartphone te communiceren want via Bluetooth 4.0 werd je direct op de hoogte gesteld van binnenkomende oproepen en e-mailberichten.

G-Shock bluetooth

De nieuwe generatie G-SHOCK horloges, de GB-6900B en GB-X6900B, zijn verder verbeterd en voorzien van een aantal handige nieuwe innovaties. Ook is de stabiliteit van de verbinding tussen smartphones en het horloge verder geoptimaliseerd, zodat de gegevensoverdracht nog sneller verloopt. Om ervoor te zorgen dat je zelfs in de meest hectische situaties geen alarm mist, is bij de nieuwe modellen de intensiteit van het trilsignaal verdubbeld en word je ook met licht- en geluidssignalen gewaarschuwd bij binnenkomende oproepen, e-mailberichten en herinneringen.
g-shock wit
Verder kan je mete deze nieuwe G-SHOCK modellen je smartphone direct vanaf je pols te bedienen en andersom. Zo kan je het geluid via je horloge instellen, zoals het harder en zachter zetten van het volume en het afspelen, overslaan en stopzetten van muziek. En met de G-SHOCK+ App heb je toegang tot de horloge-instellingen, zo kan je eenmalig of 5 dagelijkse alarmen instellen en deze via Bluetooth verzenden naar je G-SHOCK. De horloges zijn geschikt voor de iPhone 4S en iPhone 5 en Android 4.2.2 (Samsung Galaxy S4 en S4 mini).

De twee nieuwe G-SHOCK-horloges hebben behalve Bluetooth ook een wereldklok, stopwatch, timerfunctie en alarm. De horloges worden optimaal beschermd door de schokbestendigheid van wereldformaat, waar G-SHOCK bekend om staat. Het ontwerp van de GB-6900B is gebaseerd op dat van de klassieke G-SHOCK DW-6900 en is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, een zwarte horlogekast met een blauw uurwerk, groen en wit. De GB-X6900B is eveneens vergelijkbaar met de klassieke G-SHOCK DW-6900, maar is een Big Case-model en heeft een grotere horlogekast. Dit model is er in het blauw, zwart of fel oranje.

big size g-shock

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com