You are here: Home » Accessoires » Bluelounge kabelopbergsysteem

Bluelounge kabelopbergsysteem

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Bij Testman en mij slingeren de kabels en snoeren overal en nergens in huis rond. En dat kan nogal behoorlijk wat irritatie geven. Bluelounge heeft 2 nieuwe producten bedacht waarmee dit soort ongemakken worden opgelost; de Rolio en de CableDrop Mini.

Rolio

De Rolio zorgt er voor dat de oplaadkabel van de iPhone functioneel wordt opgeborgen. De Rolio draait de oplaadkabel om het middelpunt. Daarnaast blijft de USB-aansluiting van de kabel beschikbaar, waardoor deze gewoon aan bijvoorbeeld een laptop te bevestigen is en ook is het met de Rolio mogelijk om een dockingsstation voor de iPhone te maken. De iPhone is gemakkelijk op te laden doordat de Rolio in het midden over een speciale uitsparing voor een USB-aansluiting beschikt en aan de bovenkant een uitsparing voor een lightning connector heeft. Tevens is de Rolio een handig hulpmiddel om de oplaadkabel van een iPhone of iPad veilig in op te bergen als het niet nodig is de iPhone of iPad op te laden.

Met de CableDrop Mini van Bluelounge is het zoeken naar een oplaadkabel voor een smartphone of tablet onder bed of bureau verleden tijd. De CableDrop Mini is de kleine variant van de reguliere Bluelounge CableDrop en de Mini is bedoeld om de dunne kabels en opladers binnen handbereik te houden wanneer apparaten zijn losgekoppeld. Door de zelfklevende achterzijde kan je overal op elke denkbare plek je kabels organiseren. Wanneer de CableDrop eenmaal is bevestigd, zit deze stevig vast en kan je elke lengte van de kabel nemen die nodig is.mini drop

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com