You are here: Home » Eten & koken » Test: Lampe Berger Paris geurolie

Test: Lampe Berger Paris geurolie

geschreven door Constance
Lampe Berger Paris

Helaas is het nu toch echt herfst geworden en dan brengen we allemaal veel meer tijd door in huis omdat het buiten nat en winderig is. Het natte weer heeft ook wel wat nadelen, zoals de geur van natte kleding of van een natte hond (als je een hond hebt ook heel herkenbaar). Maar ook kookgeuren kunnen als ‘niet zo lekker’ ervaren worden.

Lampe Berger Paris

Natuurlijk kan je dan aan de slag met geurstokjes en geurolie maar het nadeel hiervan is dat de geurstokjes niet altijd even goed werken of dat ze maar op 1 plek te ruiken zijn of dat de olie synthetisch is en daardoor niet zo lekker geuren.

Lampe Berger Paris bestaat al meer dan 100 jaar en werkt uitsluitend met natuurlijke oliën. De verschillende modellen branders passen in elk interieur en dat geldt ook voor de vele geuren. Er zijn fruitgeuren, maar ook bloemige en zelfs speciale winterparfums te koop, waardoor iedereen zijn of haar favoriete geur zeker kan vinden. En het voordeel is dat de speciale brander maar 2 minuten aangestoken hoeven te worden om toch een lange tijd te kunnen genieten van de Lampe Berger Paris huisolie. En niet alleen is er Lampe Berger Paris olie voor in huis maar er zijn ook speciale oliën voor in de auto.

set lampe berger

Ik heb een Lampe Berger Paris brander gekregen en daarbij, uit de serie Reves Gourmands, de geur Orange de Cannelle. En ook nog een aantal testers van andere geuren want je kunt natuurlijk altijd van geur wisselen, het hele jaar door. Je moet dan wel de brander ‘schoonmaken’ met behulp van de speciale Neutre Essentiel olie.

Ik ga de aankomende week genieten van  mijn Lampe Berger Paris geurset en volgende week lees je mijn (geur)ervaring.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com