You are here: Home » Eten & koken » Bakartikelen bij Wibra

Bakartikelen bij Wibra

geschreven door Constance
Kalorik popcakemaker

Gisteren kwam de Wibra folder bij mij binnen en behalve ondergoed en handdoeken kan je nu bij Wibra ook terecht voor allerlei bakartikelen.

Kalorik popcakemaker

Wat dacht je van een Popcake machine of een Popcake bakplaat? Of een startersset voor cupcakes? Verder zitten er speciale Popcake zakjes en sticks in het assortiment en ook diverse siliconenvormen voor chocolade en andere handige accessoires voor het maken van cupcakes of het versieren of bakken (een stapelbare taartbakvorm) van taarten en cakes. En dat allemaal voor leuke prijzen, dus ook ideaal als Sinterklaas- of Kerstcadeau. (De artikelen liggen vanaf morgen, 14 oktober, in de winkels.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com