You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw Philips PerfectCare strijksysteem en stoomstrijkijzer

Nieuw Philips PerfectCare strijksysteem en stoomstrijkijzer

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik nu al een aantal jaren een Philips stoomgenerator in huis heb en nog steeds is dit het beste, fijnste stoomsysteem dat ik ooit heb gehad. Strijken (niet mijn hobby) is dan echt een fluitje van een cent.

PerfectCare Pure

Maar Philips heeft nu 2 nieuwe modellen gelanceerd; de PerfectCare Pure stoomgenerator en PerfectCare Azur stoomstrijkijzer en beiden hebben de speciale ‘Optimal Temp’-technologie. OptimalTemp houdt in dat continu de optimale combinatie van temperatuur en stoom aangehouden wordt, waardoor het niet meer nodig is om de temperatuurinstelling te veranderen bij het strijken van verschillende textielsoorten en hierdoor kan beddengoed, katoenen kleding, kasjmier en zijde allemaal achter elkaar gestreken worden op dezelfde ideale temperatuur.

In combinatie met de unieke Pure Steam-cartridges biedt de PerfectCare Pure een ontkalkingsoplossing, waarmee deze stoomgenerator langdurig kalkvrij en dus in optimale staat blijft. De geproduceerde stoom is tot 99% kalkvrij dus krijg je geen vieze vlekken meer op je schone was. Dankzij de Pure Steam-cartridge technologie kan de stoomgenerator dus gewoon met leidingwater worden gevuld en wordt toch altijd schone stoom geproduceerd, en gaat de PerfectCare Pure tot wel vijf keer langer mee. Een handig indicatorlampje geeft aan wanneer de cartridge aan vervanging toe is. Als de cartridge leeg is, zal het systeem uit voorzorg geen stoom produceren en hierdoor geeft Philips 5 garantie tegen kalk op dit model.

De Philips PerfectCare Pure is tot 40% kleiner en tot 40% lichter dan de meeste andere stoomgeneratoren maar heeft toch een waterreservoir van 1,5 liter waardoor je 2,5 uur achter elkaar kan strijken. De PerfectCare Pure is ook uitgerust met de best strijkende en krasbestendige T-ionicGlide-strijkzool van Philips. De speciale Precision tip komt heel gemakkelijk op de lastigste plekjes, zoals in de mouwen en tussen de knoopjes van overhemden.

PerfectCare Azure

Het PerfectCare Azur stoomstrijkijzer is het meest verkochte model in de Philips stoomstrijkijzerrange. De PerfectCare Azur heeft nu ook de OptimalTemp-technologie en heeft ook de speciale T-ionicGlide-strijkzool. De Philips PerfectCare Azur heeft ook een effectief ontkalkingssysteem waarmee het strijkijzer langer optimaal functioneert, zodat een perfect strijkresultaat gegarandeerd is. De functie Calc Clean Alert geeft via een knipperend geel lampje aan dat het tijd is om te ontkalken (gemiddeld eens per maand of twee maanden). De PerfectCare Azur wordt geleverd met de accessoire CordGuide, die voorkomt dat het snoer in de weg zit of in elkaar draait. De handige clip past op elke strijkplank.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com