You are here: Home » Shoppen » Pure & True biologische huidverzorgingsproducten

Pure & True biologische huidverzorgingsproducten

geschreven door Constance
Pure and true

Het ontstaan van het bijzondere Hawaïaanse merk Pure & True viel samen met het ontstaan van een echt leven. Oprichtster Michelle Garcia was tijdens de zwangerschap van haar zoon betrokken bij een groen bouwproject in Hawaï waar ze research deed naar cosmetica in huishoudelijk gebruik. Ze ontdekte dat de meeste mensen dagelijks bloot staan aan cosmetische ingrediënten, die schadelijk kunnen zijn zonder dat dit wordt opgemerkt.

Pure and true

Door haar zwangerschap werd Michelle extra bewust van het gebruik van cosmetica. Ze ging op zoek naar luxe cosmeticaproducten die puur en effectief waren, maar vond ze niet. Uiteindelijk besloot Michelle zelf deze pure en effectieve cosmeticalijn zelf te ontwikkelen: Pure & True.

Pure & True heeft een volledige antioxidant- en mineralenrijke biologische huidverzorgingslijn met anti-verouderingsserums, maskers, hydraterende crèmes & scrubs. Met zorg selecteerde het merk duurzame producten die gezond zijn voor mens en milieu. Kwaliteit, stijl en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij hoog in het vaandel. Eco-fabulous zonder concessies te doen op luxe en comfort. De levensstijl van de Hawaïanen en hun band met de aarde keert terug in de heerlijke geuren, bloemrijke verpakkingen en vrolijke namen van het assortiment.

Pure & True gebruikt minimaal 95% natuurlijke ingrediënten waarvan minstens 70% gecertificeerd biologisch. De verpakkingen zijn recyclebaar, de tekst is gedrukt met natuurlijke inkt en alle producten zijn dierproefvrij. Pure & True gelooft in de schoonheid van geven, en doneert daarom 5% van de inkomsten aan goede doelen van milieuorganisaties.

Het assortiment Pure & True bestaat uit;
Pure & True Refresh reinigingsgel, Pure & True Enrich Reinigingsmelk, Pure & True Blossom Reinigingsmelk, Pure & True Balance Toner, Pure & True Infuse Multivitamine Crème, Pure & True Affirm Anti-aging Serum, Pure & True Glow Verjongend Serum, Pure & True Awaken Masker & Scrub, Pure & True Passion Masker & Scrub, Pure & True Refuge Masker, Pure & True Uplift Masker en tenslotte nog de 2 Pure & True Travelsets. In de set voor de normale tot droge huid zitten de volgende producten (elk 15 ml): Enrich reinigingsmelk, Balance toner, Glow Serum, Infuse crème, Awaken masker & scrub, Refuge masker. En de set voor de normale of gecombineerde huid bevat (elk 15 ml): Blossom reinigingsmelk, Balance toner, Affirm anti-aging serum, Infuse crème, Passion masker & scrub, Uplift masker.

Pure & True is exclusief te koop bij Ecofavourites.com: webwinkel en importeur van biologische en natuurlijke cosmetica.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com