You are here: Home » Gadget nieuws » Dag van de duurzaamheid: BeatsNew.nl

Dag van de duurzaamheid: BeatsNew.nl

geschreven door Constance

Morgen, 10 oktober, is het weer de dag van de duurzaamheid en iedereen wil natuurlijk zijn of haar steentje aan bijdragen. En dat is iets dat beatsnew.nl dan ook doet.

BeatsNew

Want wie herkent niet het onderstaande; je bent je mobiel kwijt, of een van de kinderen heeft net je nieuwe smartphone laten vallen of erger nog, kwijt gemaakt. En altijd net als je abo net is verlengd. Daarom is er www.beatsnew.nl.

Altijd het nieuwste van het nieuwste? Of ben je iemand die het leuk vindt om het laatste mobieltje te hebben? Het kan nu! www.beatsnew.nl is een nieuwe webshop waarbij gebruikte mobiele toestellen en tablets van de bekende merken in perfecte staat worden aangeboden tegen de laagste prijzen. Een officiële webwinkel waar de consument een uitgebreide en persoonlijke service kan verwachten. Op deze manier wordt een alternatief geboden om te kiezen voor een SIM Only contract, Prepaid bellen of bij verlenging van een langdurig contract bij een mobiele operator. Daarnaast is de webwinkel een oplossing voor iedereen die zijn telefoon verloren is of waarbij de mobiel onverhoopt kapot is gegaan en het abonnement nog niet is verlopen.

Alle telefoons zijn zorgvuldig volgens vastgelegde procedures getest en geselecteerd. Is de kwaliteit toch anders dan je had verwacht? Dan kan je de telefoon binnen 14 dagen terugsturen en krijg je je geld retour. Je kunt op verschillende veilige betalen zodat jij bepaalt hoe je betaalt. Wil je helemaal zeker zijn? Dan kan je onder rembours bestellen. Je betaalt pas contant aan de koerier op het moment dat die de telefoon bij je aflevert. Wanneer jouw bestelling bij ons is binnengekomen dan versturen wij de telefoon incl. batterij en testrapport in een doos en wordt deze door de koerier geleverd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com