You are here: Home » Gadget nieuws » Philips lanceert nieuwe handsfree DECT huistelefoon

Philips lanceert nieuwe handsfree DECT huistelefoon

geschreven door Constance

Er zijn nog steeds mensen, Testman en ikzelf ook, die behalve een mobiele telefoon ook een vaste telefoonlijn hebben en we zijn niet de enige want jaarlijks gaan er nog zo’n 1 miljoen vaste telefoons over de toonbank.

Philips m8philips m8 open

Belangrijkste redenen zijn een besparing op belkosten en het feit dat men niet afhankelijk wil zijn van de mobiele telefoon. Dit bleek uit onderzoek van Philips onder het Vrouwen Elektronica Panel. Prijs, geluidskwaliteit en design zijn de belangrijkste aspecten bij aanschaf van een nieuwe telefoon.

Als antwoord hierop introduceert Philips de M8 DECT telefoon. En deze moet aan 3 eisen voldoen; goede geluidskwaliteit, lage prijs en een mooi design. En de Philips M8 voldoet aan deze eisen en is bovendien geheel draadloos.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com