You are here: Home » Gadget nieuws » Doro introduceert 3 nieuwe telefoons

Doro introduceert 3 nieuwe telefoons

geschreven door Constance

Ik heb al een aantal Doro telefoons mogen testen, en dit merk richt zich speciaal op iedereen die geen fratsen op zijn of haar telefoon wil hebben, maar wel graag video’s of foto’s wil versturen naar de (klein)kinderen.

doro phone easy622Het nieuwe topmodel de Doro PhoneEasy 622 wordt ondersteund door Doro Experience Manager om het apparaat op afstand te kunnen bedienen. De Doro PhoneEasy 621 is een uitklapbaar model voor senioren die een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke telefoon willen waarmee ook video’s kunnen worden opgenomen en gedeeld. En tot slot is er de Doro PhoneEasy 606 met  gebruiksvriendelijke basisfuncties.

De Doro PhoneEasy 622 is speciaal bedoeld voor de 65+er die met hun tijd mee willen gaan en ook allerlei ‘snufjes’ op hun mobieltje willen hebben en dat kan door Doro Experience Manager, een beheersysteem dat op afstand kan worden bedient. Zo kan je contacten, favorieten of updates aanpassen en dit is gelijk zichtbaar op het toestel en dat zonder dat je ‘fysiek’ bij opa of oma op bezoek bent. Hierdoor is dit toestel perfect voor iedereen die wel de voordelen wil hebben van een smartphone, maar op ziet tegen het instellen van alle functie’s.  Ook kan je filmpjes delen en is er een app met het weer op het startscherm. De telefoon heeft een gemakkelijk te openen clamshell design, met een extra schermpje aan de buitenkant om meteen te kunnen zien wie er belt. De Doro PhoneEasy 622 is er in het zwart/mokka en rood/wit.

De Doro PhoneEasy 621 is een modern toestel voor senioren die een gebruiksvriendelijke telefoon willen waarmee ook video’s kunnen worden opgenomen en gedeeld. Dit nieuwe uitklapbare model is er in 2 kleurcombinaties “burgundy/wit”en “zwart/grafiet”. De Doro PhoneEasy 621 heeft eenvoudig te gebruiken videofunctie en kan je met deze telefoon een videoboodschap sturen naar vrienden en familie. En dmv. de Micro SD kaart kunnen opgenomen filmpjes en foto’s ook eenvoudig op andere apparaten worden gezet.

doroeasy606

Tot slot introduceert Doro de Doro PhoneEasy 606 (alleen in zwart), een clamshell telefoon die zeer eenvoudig is in gebruik en beschikt over de meest essentiële functies. De Doro PhoneEasy 606 heeft een agenda, een wekker en een FM radio en er wordt standaard een headset bij geleverd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com