You are here: Home » Beauty » Boots No7 Lift & Luminate dag- en nachtserum

Boots No7 Lift & Luminate dag- en nachtserum

geschreven door Constance
no7 serum

Een aantal maanden geleden is in de UK het Boots No7 Luminate dag- en nachtserum gelanceerd en gelijk ontstonden er wachtlijsten voor dit anti-verouderingsserum. Dit serum (in de verpakking zit een tube voor de dag en eentje voor de nacht) gaat de 3 belangrijkste tekenen van huidveroudering aanpakken; ouderdomsvlekjes, verminderen van lijntjes en rimpels en verlies van stevigheid van de huid. Naast het nieuwe No7 Lift & Luminate Dag- & Nachtserum bevat de No7 Lift & Luminate lijn ook nog; No7 Lift & Luminate Dagcrème (met SPF15), No7 Lift & Luminate Nachtcrème en No7 Lift & Luminate Oogcrème.

no7 serumWat zit er in deze superserums? Het Dagserum bevat het huidverhelderingscomplex van Sophora, Kiwi en Vitamine C en is ontworpen om ouderdomsvlekjes te verminderen. Het gepatenteerde antioxidantcomplex van Mulberry, Ginseng en Vitamine C helpt de huid beschermen tegen beschadiging door vrije radicalen. Het verstevigingscomplex van Vitamine A, Peptiden en DPHP zorgt voor een gladdere en steviger uitziende huid. Het Nachtserum bevat het revolutionaire ingrediënt PHA (Gluconlactane) en peelt het huidoppervlak om huid te revitaliseren en de huidtint te egaliseren. Daarnaast hydrateert het en wordt de vochtbalans van de huid aangevuld.

Na slechts 4 weken is er een duidelijk verschil waarneembaar in de huidconditie, althans dit zeggen diverse huidexperts en de testdames die de serums hebben getest. En natuurlijk wil ik er ook jong uitblijven dus ben ik afgelopen week begonnen met het Boots No7 Luminate dag- en nachtserum. Dus binnenkort lees je meer, en mocht je zelf ook graag deze serums gaan proberen, voor de prijs hoef je het niet te laten want ze kosten slechts Euro 27,45!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com