You are here: Home » Accessoires » Like & Win: FitBit Zip bewegingsmeter

Like & Win: FitBit Zip bewegingsmeter

geschreven door Constance

Jullie weten intussen dat ik een ‘fan’ ben van de FitBit apparaten. Later deze week kan je mijn uitgebreide tests lezen over de FitBit Flex (de armband) en de FitBit Aria (de weegschaal met wifi). Vorig jaar heb ik de FitBit Zip getest (deze test is hier na te lezen).

fitbit_zip

Met de hele FitBit serie kan je precies zien hoeveel calorieën je verbruikt op een dag en ook hoeveel stappen je gedaan hebt, maar ook kan je je eetpatroon in de gaten houden en je sportactiviteiten bijhouden. En ik mag, namens FitBit,  aan een lezer/lezeres van ladygadgets.blogo.nl een FitBit Flex (twv. euro 59,95) cadeau geven.

Like & Win: Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de FitBit Facebook Pagina en like deze. Laat hier ook een reactie achter waarom jij de Fitbit Zip wilt winnen. Mail daarna je naam en adresgegevens, voor 31 juli as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

Mail & Win: Heb je geen Facebook account, dan kan je, via prijsvraag.blogo.nl@gmail.com , laten weten waarom jij de FitBit Zip wilt winnen. En vermeld dan ook je naam en adresgegevens, voor 31 juli as.

(Spelregels: om mee te doen aan de Like & Win of Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com