You are here: Home » Accessoires » HEMA USB+ stick

HEMA USB+ stick

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik de HEMA USB+ stick ontvangen. En je kunt deze usb-stick op verschillende manier gebruiken want je kunt deze niet alleen gebruik om documenten, muziek of foto’s op te slaan maar er is ook een gratis programma op geïnstalleerd.

hema usb stick

In dit programma zit een menu waarmee je gemakkelijk en vooral overzichtelijk toegang tot je persoonlijke informatie (documenten, foto’s, muziek, etc.) en je krijgt ook, bij elke stick, 1 jaar gratis 1GB online opslag en is alles veilig online opgeslagen bij diefstal of verlies van je USB stick. Vanaf de USB stick heb je ook direct toegang tot sociale netwerken als Facebook en Twitter en heeft de stick handige apps waarmee je op elke computer toegang hebt tot persoonlijke sites (bijv. YouTube, eigen radiozenders, spelletjes etc.) en je kunt direct naar hema.nl.

De USB sticks zijn verkrijgbaar in 4GB, 8GB of 16GB met 1GB gratis online opslag. Tegen betaling kun je extra geheugen kopen en na 12 maanden verlengen. De USB sticks zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, zijn voorzien van nekkoord en een handig click-systeem waardoor de kwetsbare onderdelen eenvoudig beschermd blijven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com