You are here: Home » Beauty » Zomerhaar met Maroccanoil

Zomerhaar met Maroccanoil

geschreven door Constance

Original Maroccanoil Treatment is de bescherming voor je haar tegen zon, zee of chloorwater? Dus ervoor dat je een fles Maroccanoil Treatment of Maroccanoil Treatment Light in je toilettas hebt zitten.

moroccanoil_treatment

De Original Moroccanoil Treatment zorgt ervoor dat je haar, dat is beschadigd door chemicaliën in shampoos, kleurbehandelingen en permanent, maar ook door milieu- en weersfactoren, te herstellen en nieuw leven in te blazen. En je kunt het gebruiken op vochtig of droog haar. Je kunt je haar makkelijker door kamen en je hebt geen last van ‘pluis’. Verder krijgt (gekleurd) haar meer glans en ook houdt de kleur beter. De formule wordt gemakkelijk opgenomen door vochtig én droog haar en is rijk aan antioxidanten, vitaminen en proteïnen.

Maar heb je, net als ik, heel fijn gekleurd of geblondeerd haar, kies dan voor de Moroccanoil Treatment Light. Ook Moroccanoil Treatment Light heeft arganolie als belangrijk bestanddeel en dit  maakt het haar sterker, verhoogt de elasticiteit en beschermt het haar tegen schadelijke factoren. Tegelijkertijd is het gericht op de specifieke behoeften van fijn, lichtergekleurd en geblondeerd haar en het herstelt en verzorgt zwak en broos haar, waardoor het haar er van de wortel tot de punt glanzend en gezond uitziet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com