You are here: Home » Accessoires » Gadget Test; Muvit mini speaker

Gadget Test; Muvit mini speaker

geschreven door Constance

Vorige week heb ik, via MobielBereikbaar.nl, de Muvit mini speaker opgestuurd gekregen en deze uitgebreid getest tijdens mijn korte tripje op Bonaire.

muvit-draagbare-mini-speakermuvit-draagbare-mini-speaker-ingeklapt

De Muvit mini speaker is lekker klein en compact om mee te nemen en hij wordt geleverd incl. een USB oplaadkabel, waardoor je hem kunt opladen als je je laptop of pc gebruikt maar ook tijdens je (vakantie) trips dmv. een reisstekker met usb aansluiting. Om de speaker te gebruiken draai je hem ‘open’, sluit de (vaste) kabel aan op je smartphone of iPad/Tablet en je zet de speaker aan. Verder zit er op de Muvit mini speaker ook nog een individuele volume knop. Je neemt de mini speaker heel gemakkelijk mee in het bijgeleverde opbergtasje. Het geluid is helder en ik verbaasde me erover dat zo’n klein speaker, zoveel geluid (incl. bas) kan doorgeven. En ook het feit dat ie, zelfs in een kleine handtas, past is ideaal want tegenwoordig ben je al veel ruimte kwijt aan opladers, kabels en andere accessoires. Dus een aanrader, de Muvit mini speaker.

Ben je op zoek naar een ander leuk Vaderdagcadeau? Bij Mobielbereikbaar.nl kan je ook terecht voor HTC One accessoires en HTC One hoesjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com