You are here: Home » Beauty » Opening Jo Malone boutique in de Bijenkorf

Opening Jo Malone boutique in de Bijenkorf

geschreven door Constance

Vandaag is het eindelijk zover, Nederland krijgt haar eerste Jo Malone boutique en wel bij de Bijenkorf in Den Haag. De Beauty & Cosmetica afdeling van de Bijenkorf Den Haag heeft een complete make-over gehad. En vandaag en morgen wordt de heropening uitbundig gevierd.

jo malone bijenkorf

Het Engelse merk Jo Malone krijgt bij deze Bijenkorf haar boutique waar je terecht kunt voor alle geuren van Jo Malone, de bad- en lichaamsverzorging en natuurlijk de geurkaarsen. Bij de Tasting Bar kan je op je gemak alle geuren ruiken en kan je ook terecht voor een  ontspannende hand- en armmassage.

Misschien ben je nog niet bekend met de filosofie of de producten van Jo Malone. Jo Malone is een Brits merk en het meest bijzondere is het zgn. Fragrance Combining. Je kunt alle 20 geuren individueel gebruiken maar ook perfect met elkaar combineren. Hierdoor kan je een basis geur kiezen en deze, afhankelijk van de seizoenen of de gelegenheid, aanpassen aan jouw geurstemming. De geuren zijn allemaal een eau de cologne, maar hebben wel de intensiteit van parfum en ook kan je de geuren voor vrouwen én mannen gebruiken. En elk jaar wordt er in september een nieuwe geur toegevoegd aan de serie van 20 geuren en om dit aantal zo te houden verdwijnt er dus ook eentje.

jo malone geur

De bekendste Jo Malone geur is Lime Basel & Mandarin (dit is ook mijn favoriete Jo Malone geur) en deze is perfect om in de ochtend te gebruiken en later op de dag te combineren met bijv. de geur Pomegranate Noir.

Jo Malone heeft niet alleen geuren voor jou maar ook je huis kan heerlijk ruiken naar Jo Malone; dit  kan met de geurkaarsen maar ook met de Room Sprays. Een van de meest populaire Room Spray geuren is English Pear & Freesia (deze is perfect om op je voordeur te sprayen) en ook voor je linnengoed heeft Jo Malone 2 Linnensprays.

En ook de verpakking is al een feestje op zich, want als je een Jo Malone product koopt wordt dit altijd heel mooi ingepakt, nl. in een crème kleurig doosje met een zwart lint.

jo malone verpakking

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com