You are here: Home » Accessoires » Vaderdag cadeautip: Villa Massa Boretti BBQ

Vaderdag cadeautip: Villa Massa Boretti BBQ

geschreven door Constance

Het Italiaanse merk Villa Massa Limoncello lanceert, ism. Boretti een  een limited edition Boretti Outdoor Kitchen. Het begint eindelijk zomer te worden en dan wil Vader natuurlijk gelijk aan de slag met de bbq en daarvoor deze Boretti Outdoor Kitchen perfect geschikt voor.

villa massa boretti

Het Da Vinci model van Boretti, vernoemd naar de 15e-eeuwse Leonardo Da Vinci, is een gasgrill of gasbarbecue met een geheel eigen design en je kan, met één druk op de knop, koken, bakken of grillen! Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders kunnen zowel het gemarineerde vlees als de Italiaanse groenten spies en verse Siciliaanse sardines tegelijkertijd worden klaargemaakt. En met de infrarood grillspit brander, infrarood bodembrander en een zijbrander kunnen getimed met het vlees de sauzen makkelijk worden bereid. Met één druk op de knop is heerlijk buiten koken een feit en maak je in een handomdraai smaakvolle Italiaanse BBQ gerechten op tafel voor je vrienden en familie.

De limited edition Villa Massa Da Vinci is te bestellen via de website van Villa Massa en wordt geleverd inclusief stevige afdekhoes, 2 jaar garantie met service aan huis en natuurlijk een Villa Massa pakket.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com