You are here: Home » Eten & koken » Test; Belkin Chef Standaard

Test; Belkin Chef Standaard

geschreven door Constance

Als gadgetfreak én kookfan vond ik het erg leuk dat ik, via MobielBereikbaar.nl, de Belkin Chef Stand opgestuurd heb gekregen. Want deze standaard, speciaal bedoeld voor iPads of Tablets, is reuze handig.

belkin chef stand

Als je, net als ik, regelmatig recepten van internet haalt en deze niet wilt printen (is ook een stuk milieuvriendelijker) is het toch wel handig dat je regelmatig op je scherm van je tablet of iPad kunt kijken voor de bereidingswijze. Maar dat wil je natuurlijk niet met vieze of vette vingers doen. En hiervoor is de Belkin Chef stand dan ook bedoelt; je kunt het scherm horizontaal of verticaal gebruiken en dmv. de stylus kan je bladeren en scrollen op je scherm en zonder vette vingers. De standaard is natuurlijk ook buiten de keuken te gebruiken, bijv. op tafel. Dus een ideaal cadeau voor de kokerellende vader.

Maar bij MobielBereikbaar.nl kan je ook terecht voor Sony Xperia Z accessoires en Sony Xperia Z hoesjes. Klik hier om te kijken op de webshop.

[youtube]http://youtu.be/YLg-QVfWg0w[/youtube]			

												
									

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com