You are here: Home » Beauty » Zonnebrandcrème voor de gevoelige huid

Zonnebrandcrème voor de gevoelige huid

geschreven door Constance

Heb je snel last van irratie op je huid als je bepaalde crèmes gebruikt of zoek je een zonnebrandcrème met verzorgende ingrediënten & antioxidanten die je huid goed verzorgd?

Het zonnecrèmemerk Ladival introduceert een unieke zonnebrandcrème in Nederland want na de lijnen ‘Ladival voor Kinderen’ en ‘Ladival voor de Allergische Huid’ heeft Ladival nu ook ‘Ladival voor de Normale Huid’ in Nederland gelanceerd.

Ladival producten bevatten krachtige beschermingsfilters. Niet alleen wordt de huid optimaal
beschermt tegen UVA en UVB straling maar zelfs tegen de schadelijke gevolgen van infrarood (IR-A) straling. Door dagelijks de huid in te smeren met Ladival, zelfs bij bewolking, wordt deze optimaal beschermd tegen huidveroudering door de zon.

Ladival verwerkt uitsluitend hoogwaardige ingrediënten in haar producten. De zeer effectieve
antioxidanten, verzorgende oliën en kalmerende dexpanthanol verzorgen de huid en voorkomen uitdroging. En doordat onnodige stoffen zoals parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen weggelaten zijn, zijn de Ladival producten ook geschikt voor de
meest gevoelige huid.

Je kunt op de website een huidtype test doen en ook samples aanvragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com