You are here: Home » Accessoires » In bad met Sony Xperia Tablet Z

In bad met Sony Xperia Tablet Z

geschreven door Constance

Afgelopen week heeft Sony haar allernieuwste Xperia Tablet Z gelanceerd (tijdens het Mobilw World Congress in Barcelona) en ik heb de Xperia Tablet Z eergisteren in handen gehad en heb er zelfs mee in bad gezeten.

De Xperia Tablet Z is de slankste (6,9 mm) en lichtste tablet (495 gr) ter wereld èn is ook nog eens 30 minuten lang tot 1 meter diep waterdicht, net als de Xperia Z smartphone.) De Xperia Tablet 7 ligt over ong. 3 maanden in de winkels, maar voor de Xperia Z smartphone kan je nu al terecht.

De Xperia Tablet Z is er in het zwart en wit en er zijn 2 versies; met LTE of WiFi. Verder heeft deze tablet, als eerste tablet ter wereld, de Qualcomm’s Snapdragon S4 Pro asynchrone quadcore processor. De Xperia Tablet Z heeft een 10.1 inch WUXGA scherm, dat ondersteund wordt door de Mobile BRAVIA Engine 2. De Xperia Tablet Z heeft Android 4.1 (Jelly Bean) en kan later geüpgrade worden naar 4.2.

Aan de achterkant zit een 8mp camera met ‘Exmor R for mobile’ en aan de voorzijde een 2mp camera. Sony’s S-Force Front Surround 3D zorgt samen met Sony’s Clear Audio+ modus en de unieke luidsprekerkamers voor een super goed geluid. De Xperia Tablet Z bevat tevens een Battery STAMINA modus, Sony’s unieke manier om de standby-tijd aanzienlijk te verhogen. De WiFi-variant bevat 64GB opslagcapaciteit met een optionele SD-kaart.

De Xperia Tablet Z bevat meer connectiviteitsopties dan elke andere tablet. De tablet heeft Sony’s One-Touch functies waarmee je op de meest eenvoudige manier content kunnen overdragen van de Full HD tablet naar de televisie, tablet naar speakers of telefoon naar tablet, door ze alleen maar tegen elkaar aan te houden. One-touch functies vormen een belangrijk onderdeel van Sony’s assortiment dit jaar en er is geen enkel elektronicabedrijf dat zoveel NFC-producten op de markt zal brengen als Sony. Met de universele infraroodmodus kan je direct vanaf je tablet de televisie en andere Sony apparaten bedienen, evenals apparaten van andere merken.

Natuurlijk zijn er een aantal accessoires beschikbaar voor de Xperia Tablet Z, zoals een oplaadcradle, een LCD-screenprotector en een leren hoes (in zwart, wit en rood).

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com