You are here: Home » Designers » Home sweet Home, op de Wonen&Co

Home sweet Home, op de Wonen&Co

geschreven door Constance

Over een kleine twee weken borrelt de MartiniPlaza in Groningen weer over van inspiratie. Het woonevenement van het Noorden;  Wonen&Co dé Beurs! is er weer.

Reserveer de data vast in je agenda 14 t/m 17 maart 2013.

Thema van de beurs dit jaar Home Sweet Home…   De achtste Wonen&Co slaat als een warme deken om je heen met de nieuwste ideeën voor binnen en buiten, leukste gadgets en aandacht voor klussen, bouwen, koken & tafelen.

Be inspired:

Maak een afspraak op het Adviesplein voor advies over je kamer, keuken, slaapkamer, hal, kantoor of tuin.

Óf ontmoet de Bloggers. Bijvoorbeeld Judith Spaai introduceert dé nieuwe trend op het gebied van inrichting: neon kleuren.  Óf Ditha Blaauw over mannen, vrouwen, audio en antiek.

Óf ga shoppen op de Woonbazaar voor de leukste woonhebbedingen in de nieuwste trendy en kekke kleuren. Zoals bij stand 313 No Problem Living – Deense Dingen zij hebben Letterbakken, opbergbakjes in te gekke Neon Kleuren dé trend van 2013! Maar ook heel veel andere cadeau en hebbedingen.

Óf doe mee met de fotowedstrijd Van Top Tot Teen. Laat je foto beoordelen door een vakkundige jury en win! De Opdracht: Wonen&Co daagt je uit om de mens in al haar schoonheid te fotograferen met een woonaccessoire. Dat kan je broertje zijn voor dag en dauw in een weiland met een schemerlamp of een vrolijke dame met haar favoriete kussen genietend van de eerste warme zonnestralen.

Kortom, bestel vast je kaarten en mis hét niet en haal je inspiratie direct op de beurs! Veel plezier!

Wil Pul stylist van de InterieurTipgever  Haarlem, Leiden Amsterdam e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com