You are here: Home » Eten & koken » Paaseieren bij Hotel Chocolat

Paaseieren bij Hotel Chocolat

geschreven door Constance

De Engelse Cacaoketen, Hotel Chocolat, heeft sinds een klein half jaar haar eerste winkel in Amsterdam (Heiligeweg). En ik heb afgelopen donderdag kennis gemaakt met dit bijzondere (en lekkere) concept.

Bij Hotel Chocolat draait het niet alleen om chocolade maar ligt de nadruk op (verantwoord geproduceerde) cacao en wat je allemaal met cacao kunt doen. Natuurlijk wordt er heerlijke chocolade verkocht maar wat dacht je van dressings met cacao of huidverzorgingsproducten zoals body oil, handcrème en lippenbalsem. Bijna alle cacao komt van de eigen plantage op Saint Lucia en worden de lokale cacaoboeren gesteund. Verder staat er op de plantage een hotel waar je kunt genieten van chocoladeschoonheidsbehandelingen en koken/eten met chocolade.

Bij binnenkomst was ik verbaasd over het ruime assortiment van Hotel Chocolat. Ik was in de veronderstelling dat Hotel Chocolat eigenlijk alleen maar hele dure bonbons of andere chocolade verwennerijen aanbied, maar ze hebben ook kleine verpakkingen (Selectors) die ook nog eens heel betaalbaar zijn en in heel veel verschillende smaken. (Dus ideaal om mee te nemen als je bij iemand gezellig gaat eten ipv. een fles wijn of een bosje bloemen.)

Maar natuurlijk kan je bij Hotel Chocolat ook groots uitpakken en daar is Pasen natuurlijk bij uitstek geschikt voor. Het symbool voor Pasen is Beau Bunny, een konijn gekleed als een Engelse Dandy en zijn alle tekeningen op de verpakking geïnspireerd op Alice in Wonderland. Natuurlijk heeft Hotel Chocolat eieren (in verschillende maten en smaken) die allen gevuld zijn met eitjes en pralines. Ook zijn er een aantal chocolade lekkernijen waarin er duidelijk een knipoog wordt gemaakt naar de Engelse eetcultuur, zoals Eggs on Toast en Eggs and Chips. Verder zijn er grote en kleine dozen met daarin een variëteit aan gevulde chocolade eitjes.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com