You are here: Home » Accessoires » MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi

MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi

geschreven door Constance
radiator tafel

Vorig jaar heeft Mio haar Cyclo serie (100 & 300) geïntroduceerd en vanaf half april ligt de Cyclo 500 serie in de winkels.

De Mio Cyclo 505 is een lichtgewicht model met ingebouwde Wi-Fi functie gecombineerd met een plat glazen scherm. De Mio Cyclo 500-serie is bedoelt voor fanatieke fietser en mountainbiker vanwege het lichte gewicht (129 gram), de geïnstalleerde kaarten en de Mio Suprise-Me functie. De serie bestaat uit de Mio Cyclo™ 505 en de Cyclo™ 505 HC en is te koop vanaf half april 2013.

Beide modellen (de Cyclo 505 en de Cyclo 505 HC) hebeen WiFi en hierdoor kan je je Cyclo rechtstreeks verbinden met je MioShare account via de “WiFi sync”- knop. Op deze manier kunnen routes eenvoudig gesynchroniseerd worden met het toestel, zelfs zonder dat de PC hiervoor aangezet hoeft te worden. En andersom werkt het ook, zo kan je na je workout je route uploaden in MioShare door eenvoudigweg op de synchronisatieknop te drukken.

De Mio Cyclo 505 en de Cyclo 505 HC hebben dezelfde functionaliteiten en mogelijkheden alleen heeft de Cyclo 505 HC nog een hartslagmonitor en een ritme/snelheidsensor extra.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com