You are here: Home » Beauty » Testers gezocht voor nieuwe Bourjois foundation

Testers gezocht voor nieuwe Bourjois foundation

geschreven door Constance

Als een van de vaste Bourjois Bloggin Cherries (= ambassadeur) mag ik vaak als een van de eerste van Nederland de nieuwe Bourjois producten testen. En dit geldt ook voor de vernieuwde Healthy Mix Foundation.

Maar deze keer ben ik niet de enige die mag gaan testen, want ik mag 2 shoppen.blogo.nl lezeressen uitkiezen die ook willen mee testen en zeg nu zelf, wie wil dit nu niet? Het enige wat je hoeft te doen is een kleur uit te kiezen van onderstaande kleurenkaart, een mail te sturen met je favoriete kleur en een korte reactie waarom je wilt meedoen. En na de testperiode een korte verslag wat je van de Bourjois Healthy Mix Foundation vindt. Dus aarzel niet en mail zsm naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com