You are here: Home » Gadgets » Ikea nieuwe balkon en tuincollectie

Ikea nieuwe balkon en tuincollectie

geschreven door Constance

Gisteren was het Amsterdamse Leidseplein het decor voor de lancering van de nieuwe Ikea Outdoor Collectie voor op balkon of in de tuin.

Voor deze lente en zomer bestaat de (heel betaalbare) collectie uit een mix van klassiekers en tropische kleuren voor elke tuin of balkon.

De nieuwe ÄNGSÖ serie in wit en donkerbruin heeft een traditionele uitstraling. De lange houten tafels en banken zijn perfect voor zomerdiners met familie of buren.

De compacte MÄLARÖ serie past overal. De bistro stoelen en het tafeltje hebben een romantische uitstraling, zijn opklapbaar en verkrijgbaar in de kleuren wit, groen en rood.

Met de ÄPPLARÖ serie waan je je op een dakterras in New York. De serie van donker acaciahout bestaat uit losse onderdelen die samen te combineren zijn tot comfortabele banken voor iedere ruimte. De zachte HÅLLÖ kussens maken het geheel helemaal af en met het nieuwe tuinprieel uit de ÄPPLARÖ serie creëer je je eigen tuinhuisje.

Met de nieuwe ROXÖ serie vrolijk je je tuin of balkon gelijk op. Ook de VÅGÖ stoel (PS collectie), in oranje en blauw, nodigt uit om lekker achterover te leunen. En stijl alles verder met kleurrijke potten, gieters, kussens en lantaarns.

De modulaire GARPEN bank is geschikt voor grote en kleine ruimtes. Schuif bijvoorbeeld twee hoekdelen tegen elkaar voor een loveseat op je balkon en voeg een bankje toe om je voeten op te leggen of snacks neer te zetten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com