You are here: Home » Accessoires » Nieuw model Nikon COOLPIX

Nieuw model Nikon COOLPIX

geschreven door Constance

Vanaf volgende week dinsdag ligt de nieuwste Nikon COOLPIX compact camera in de winkels, de S3500.

De Nikon COOLPIX S3500 is de opvolger van de populaire S3300 en is lekker klein en compact. De S3500 heeft een 7x optische zoom met vibratiereductietechnologie waardoor je altijd stabiele foto- en videoopnames maakt. En met de 18 onderwerpstanden worden de camera opstellingen automatisch ingesteld voor verschillende fotoscenario’s en zorgt het Slimme portretsysteem ervoor, dmv. de automatische detectie standen, dat je foto’s altijd lukken.

En met behulp van de opties in het menu Glamour retouchering kun je portretten flatteuzer maken en in het menu Retoucheren vind je tal van opties waarmee je foto’s ter plekke kunt verbeteren, met inbegrip van de stand Sneleffecten die je tijdens het
afspelen kunt gebruiken. Zoals Selectieve kleur, waarmee je je foto’s monochroom kunt maken en vervolgens een kleur naar keuze kunt geven, en Ster, waarmee je een stereffect kunt toepassen op heldere objecten.

En zoals we van Nikon gewend zijn is ook deze COOLPIX S3500 ook weer in een aantal mooie kleuren leverbaar; paars, zilver, zwart, rood, oranje, roze, roze met line art en blauw met line art.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com