You are here: Home » Accessoires » Wijnalmanak App Wijn & Liefde

Wijnalmanak App Wijn & Liefde

geschreven door Constance

Speciaal omdat het morgen Valentijnsdag is, is er een Wijnalmanak magazine Wijn & Liefde App in de Appstore te koop.

Als je denkt aan Valentijnsdag, dan denk je aan verleidingskunst. Aan knapperende haardvuurtjes. Aan rode wijn en chocolade. Sommigen vinden dit heerlijk, anderen worden licht misselijk van dat romantische gedoe.

Voor de eerste groep hebben we in dit magazine Wijn & Liefde wat items over wijn en l’amour, maar de tweede kan gerust doorklikken naar verhalen over de liefde vóór wijn. Want die hebben we allemaal, niet? Lees over wijnmakers die hun druiven verzorgen alsof het hun baby’s zijn en over verzamelaars die vertellen over hun collectie. En de leden van het Wijnalmanak Team geven voor dit nummer met alle liefde nog eens tachtig tips voor liefdevolle wijnen weg!

Aanvullend op de jaarlijkse Wijnalmanak, de beste wijnen onder €10,- in de vorm van een papieren gids, zijn er vanaf half december nu digitale Wijnalmanak magazines verkrijgbaar. Het Wijnalmanak Magazine gaat door waar de papieren gids ophoudt. Naast zo’n tachtig nieuwe (ster)wijnadviezen in ieder nummer lees je alles over het kopen, kiezen en drinken van wijn. Ook krijg je recepten bij de diverse heerlijke wijnen. En via de Wijnalmanak Web Academy leer je via interactieve filmpjes alles over etiketten en het proeven en bewaren van wijn.

De edities die nu beschikbaar zijn: Trends, Herfst, Mousserend, Feest en Liefde. Download de gratis Wijnalmanak Magazine app in itunes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com