You are here: Home » Huis & Tuin » Breien met Arne & Carlos op Huishoudbeurs

Breien met Arne & Carlos op Huishoudbeurs

geschreven door Constance

De 2 bekendste breimannen, Arne & Carlos, komen breien op de Huishoudbeurs. De mannen zijn razend populair in Nederland, en hebben een ware breihype in gang gezet met hun eerste boek Kerstballen breien met Arne & Carlos.

De breiende mannen komen, op 23 februari as., naar de Huishoudbeurs ivm. hun nieuwste boek Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten en voor de introductie van hun eigen Arne & Carlos breipakketten

In het nieuwste boek Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten kan je weer geheel nieuwe creaties breien: van onderzetters in de vorm van vlinders en buitenkussens met bloemenprints tot grotere projecten zoals een granny squares kleed. Met gemixte technieken, naast breien ook haken en borduren!

Verder kan je vanaf mei as. ook het Arne & Carlos breipakket kopen met daarin Patronen & instructies, 100% wol, Breipennen met Arne & Carlos-logo, Stopnaald en een Toerenteller.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Woontrends 3 december 2009 - 16:00

Ijskleuren hebben het altijd al goed gedaan, lichtblauw & grijs zijn tinten welke mooi overkomen zowel in de winter als in de zomer. Heb zelf ook een lichte ijsblauw/grijze kleur in de woonkamer, ben er nog altijd niet op uitgekeken.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com