You are here: Home » Accessoires » MSI introduceert Slidebook S20

MSI introduceert Slidebook S20

geschreven door Constance

Wil je een nieuwe Ultrabook maar toch ook eigenlijk wel een tablet? MSI komt nu met the best of both worlds; de MSI Sliidebook S20.

De MSI Slidebook S20 is nl. een Ultrabook en een Tablet in 1! De Slidebook S20, met Windows 8, weegt slechts 1,2 kilo en kan dus heel gemakkelijk overal mee naar toegenomen worden. En ook ontbreekt natuurlijk het Full-HD touchscreen niet, van 11.6 inch. De S20 is gebaseerd op een krachtige 3e generatie Intel Core i5 Processor. De geïntegreerde HD4000 graphics zorgen ervoor dat er zelfs gegamed kan worden en ook is het 4GB intern geheugen te upgraden tot 8GB.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com