You are here: Home » Beauty » Test: Nieuw Medik8 anti-aging serum, Medik8 CE-ThioneTM

Test: Nieuw Medik8 anti-aging serum, Medik8 CE-ThioneTM

geschreven door Constance

Jullie hebben eind november kunnen lezen dat ik van Medik8 hun allernieuwste product heb gekregen, nl. Medik8 CE-ThioneTM. (Het artikel kan je hier nalezen.)

Nu zijn er heel veel anti-aging producten op de markt gekomen het afgelopen jaar en heel veel van deze producten beloven veel, maar echt je huid er jonger uit laten zien gebeurt zelden. Maw. veel beloftes maar weinig maken de beloftes waar. En daarom was ik ook heel benieuwd naar het resultaat van Medik8 CE-ThioneTM.

Je druppelt slechts 5 druppels op je hand en dit smeer je op je gezicht en hals. Het serum trekt heel snel in en je huid voelt heel zacht aan. De eerste paar keren tintelde mijn huid een beetje maar dat gevoel heb ik nu niet meer. En na ong. 1 week vond ik ook dat mijn huid er stralender en jonger uitzag. Natuurlijk zijn diepere rimpels niet meer te ‘redden’ maar de fijne lijntjes zijn wel degelijk vervaagd. Toevallig kwam ik een collega tegen die ik al zo’n 15 jaar niet meer gezien had en het eerste wat ze aan me vroeg was bij welke dokter ik mijn rimpels liet inspuiten! Ze vond me nl. totaal niet ouder geworden, dus dat is een groot compliment, ook voor Medik8 CE-ThioneTM. Ik gebruik het nu bijna 4 weken en ik vind zelf ook dat mijn huid er jonger uitziet.

Er zijn wel 2 (kleine) nadelen; als eerste moet je het bruine flesje in de koelkast bewaren en dat is een beetje onhandig als je niet gelijkvloers woont. (Dus bij mij staat ie gewoon in de vensterbank, ik woon in een heel oud huis dat slecht geïsoleerd is dus gratis koeling.) En het 2e nadeel is de prijs. Je doet ong. 8 weken met 1 flesje en dat klopt inderdaad want ik ben nu ongeveer op de helft. Dus ik zie de bodem al met angst en beven tegemoet want dan moet ik zelf een nieuwe verpakking aanschaffen en dat is wel een beetje een aanslag op mijn portemonnee; je betaalt euro 99,00 voor 2 flacons. Maar dat het werkt staat voor mij vast.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com