You are here: Home » Beauty » Medik8 introduceert huidverzorging met Vitamine C

Medik8 introduceert huidverzorging met Vitamine C

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag ben ik aanwezig bij de introductie van het nieuwste product van Medik8, CE-ThioneTM. En het bijzondere aan CE-ThioneTM is het gebruik van ‘oplaadbare’ Vitamine C.

Vitamine C helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen (en vrije radicalen zijn de belangrijkste oorzaak van huidveroudering), en het gaat ook vorming van donkere vlekken tegen en geeft je huid een heldere teint en zorgt voor een stevigere huidstructuur.

Het probleem met Vitamine C in een serum of crème is vaak dat, zodra dit in contact komt met zuurstof, snel haar goede werking verliest en eigenlijk een tegengesteld resultaat gaat geven. En dat is met Medik8 CE-ThioneTM niet het geval en ook zorgen nog 2 andere anti-oxidanten (Vitamine E en L-Glutathion) ervoor dat er een nog beter resultaat bereikt wordt.

Volgens de Medik8 methode heeft elke huid eigenlijk maar een paar producten nodig en een daarvan is dus Vitamine C. Ik heb een proefflacon mee naar huis gekregen en dit is genoeg voor 3 tot 4 weken. Je doet elke ochtend, na de reiniging, 5 druppels op je huid en de werking gaat 24 uur door. Het serum trekt gelijk in, dus douchen, transpireren en zwemmen heeft geen effect op de werking. En voor het beste resultaat moet je het flesje in de koelkast bewaren.

Aangezien vanaf half december CE-Thione te koop is, ga ik vanaf nu 2 weken lang smeren en lezen jullie half december mijn ervaringen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com