You are here: Home » Audio & video » Nieuwe Parrot Zikmu speaker

Nieuwe Parrot Zikmu speaker

geschreven door Constance

Ruim 2 jaar geleden heb ik de Parrot Zikmu by Starck speakers bij mij in huis gehad voor een uitgebreide test. (Deze test kan je hier nalezen.) En er is nu een nieuw exemplaar bijgekomen, de Parrot Zikmu Solo.

Zoals het woord Solo al zegt, bestaat de Parrot Zikmu Solo niet uit 2 zuilen maar uit 1. Bovenop de Parrot Zikmu Solo zit een aansluiting voor de iPhone/iPad/iPod en zodra je een van deze apparaten aansluit worden ze gelijk opgeladen. Maar je kunt ook kiezen voor het streamen van je muziek dmv. Bluetooth of WiFi (via je eigen router met WPS verbinding).

Er is ook een speciale app beschikbaar (nu al voor de iPhone, Android volgt in december) waarmee je verschillende instellingen kan maken, zoals het instellen van de grootte van je kamer, het laten weerkaatsen van het geluid via je muren en de hoeveelheid bass. De Solo staat ook hoger op zijn pootjes, dan de 2 oudere broers, en dit komt het geluid van de bass ten goede.

De Zikmu Solo (momenteel alleen nog in zwart en wit, ik heb de suggestie voor een beige of rode gedaan) heeft totaal 100 Watt aan geluid in die ene zuil ter beschikking en ik was dan ook erg verrast door het geluid van de Solo. En wat mij aanspreekt, ondanks het feit dat ik een Philippe Starck fan ben, is dat er nu maar 1 box in de kamer staat, ipv. 2.

Natuurlijk krijg ik, heel binnenkort, ook de Solo bij mij thuis voor een test dus snel meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com