You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Gadget Test: Bluetooth Radio van Tivoli Audio
straatmeubilair Parijs

Een paar weken heb ik, tijdens een presentatie, de PAL BT van Tivoli Audio mogen bewonderen. En de PAL BT is een draagbare Bluetooth radio waarmee je ook je muziek draadloos kunt streamen van je mobieltje, tablet, PC of een ander Bluetooth apparaat.

En vanaf nu is de Tivoli PAL BT er niet alleen in zwart, wit of blauw, maar ook in hoogglans rood en dat is natuurlijk een echte ladygadgets kleur! Dus je begrijpt dat ik deze Bluetooth radio heel graag wil gaan testen, en dat gaat dan ook gebeuren. Ik krijg het rode exemplaar, de Glossy Red/White, binnenkort thuis.

Verder hebben alle modellen van de Tivoli PAL BT een bereik van minimaal 9 meter en zijn ze eenvoudig te bedienen. Ze gebruiken het speciaal voor muziek ontwikkelde Bluetooth A2DP-profiel voor hoogwaardige audiokwaliteit en is er minimale interferentie met andere draadloze apparatuur door Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS). Natuurlijk kan je ook je favoriete headset aansluiten.

Tivoli Audio is het best bekend van de Model One, een radio, die begin 2000 is geïntroduceerd. Intussen zijn er een aantal andere producten bijgekomen, variërend van wekker- en internetradio’s tot complete muzieksystemen. En de Model One en PAL zijn onlangs opnieuw uitgebracht met Bluetooth, als antwoord op de vraag naar het draadloos streamen van muziek via draagbare muzieksystemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com