You are here: Home » Beauty » Essence Adventskalender

Essence Adventskalender

geschreven door Constance

Op 1 december as. kan je bij essence weer terecht voor de jaarlijkse interactieve adventskalender.

Elke dag, tot aan 1e kerstdag, wordt er afgeteld en wel met mooie prijzen. Want achter elk vakje van de kalender gaat een wereld van geur, kleur en trendy accessoires schuil. Je maakt kans op bijzondere prijzen, zoals de essence parfums, make-up tasjes met de tend-collecties en productsetjes uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren in 2012. En op 24 december, de laatste adventskalenderdag, wordt een unieke fles verloot van de essence geur ‘like a day in a candy shop’. En deze fles is gedecoreerd met Swarovski kristallen! (De fles is niet te koop en heeft waarde van maar liefst euro 850,00.)

Wat moet je doen om kans te maken op de dagprijs. Ga naar de website en beantwoord de vraag van de dag met het juiste antwoord. Bij de adventskalender kan je in het totaal 168 prijzen, exclusief voor de Nederlandse en Belgische fans.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com