You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Nintendo Wii U

Nieuwe Nintendo Wii U

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de nieuwste gamesconsole van de Nintendo, de Nintendo Wii U.

En ik had heel graag voor de lastminute Sinterklazen een testreview willen schrijven maar helaas stond er voor mij geen doos met daarin een gameconsole klaar, want voor de BN-ers wel het geval was. Helaas, ladygadgets.blogo.nl zal geen testreview schrijven.

Overmorgen ligt ie in de winkels, dus net op tijd voor de Sint. De Nintendo Wii U heeft een aantal nieuwe functies en wordt geleverd inclusief de Wii U GamePad, en dit is een controller met een tweede scherm. Natuurlijk worden er ook gelijk 23 spellen gelanceerd zoals FIFA 13, Call Of Duty, Black Ops II, ZombiU, en natuurlijk ook Nintendo Land en New Super Mario Bros.

Je kunt kiezen uit het Basic Pack (in het wit) of het Premium Pack (zwart). Ook is er nog het limited edition ZombiU Premium Pack. Deze heeft dezelfde inhoud als het normale Premium Pack, alleen krijg je ipv. Nintendo Land het spel ZombiU en er een Wii U-controller Pro bij.

Ik heb zelf een aantal spellen mogen uitproberen en ik vond deze er erg mooi uitzien. Het gameconsole is wel aan de grote kant (dus minder geschikt voor kleine kinderhandjes) maar het feit dat je soms ook opdrachten op het gameconsole moest uitvoeren voordat je door kon met spelen is wel bijzonder. Je kunt alleen of met meerdere personen aan de slag.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com