You are here: Home » Huis & Tuin » Hästens winkel in Amsterdam geopend

Hästens winkel in Amsterdam geopend

geschreven door Constance

Vorig jaar ben ik te gast geweest bij de Hästens fabriek in Zweden en heb 2 nachten lang heerlijk in (of is het op) een Hästens bed geslapen. (Je kunt mijn Zweedse avontuur hier nalezen.)

En sinds gisterenochtend is de Van Baerlestraat (Amsterdam) een Hästens Sleep Store rijker. (Helaas kon ik niet bij de opening aanwezig zijn, ik zat in het vliegtuig vanuit Mexico Stad.) Maar natuurlijk wil ik jullie dit leuke (slaap)nieuws niet onthouden. De Hästens Sleep Store heeft 2 verdiepingen waarbij je met alle, handgemaakte, bedden kunt kennis maken en ook kunt ‘proefslapen’. Natuurlijk verkoopt deze Sleep Store alle Hästens accessoires aan, zoals reiskussentjes, badjassen, sokken en dekbedden.


En als je binnenkomt ervaar je meteen het luxe Hästens gevoel. Uitnodigende teksten op de muren als “Try Me”, I Complete Your Sleeping Experience” en “Take Your Time” zijn kenmerkend voor Hästens.

Het nieuwste bed, de Hästens Novoria staat ook in de winkel. Het is een verstelbaar
continentaal bed, speciaal ontworpen om aan te passen aan jouw lifestyle en wensen zodat je elke dag goed in slaap valt, uitgerust wakker wordt, en elk moment in bed een
ontspannen beleving wordt. De draadloze afstandsbediening maakt het gemakkelijk om het bed geluidloos in de juiste houding te zetten voor perfect comfort tijdens lezen, surfen, tv kijken of wanneer je gewoon even wilt relaxen. Bovendien breng je de Novoria met één druk op de knop weer terug naar zijn originele stand, waardoor je gelijk kunt gaan slapen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com