You are here: Home » e-Readers & e-Books » De Kobo Glo eReader komt als beste uit de test bij Consumentenbond

De Kobo Glo eReader komt als beste uit de test bij Consumentenbond

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een eReader, bijv. voor Sinterklaas of Kerst, of wil je er een op je verlanglijstje zetten en heb je geen idee welke eReader je moet kiezen?

De Consumentenbond heeft een uitgebreide test gedaan en in het decembernummer van de Consumentengids zijn ruim 20 eReaders getest op leeservaring, schermkwaliteit, e-bookbeheer en gebruiksgemak. En de winnaar is geworden. de Kobo Glo.

De Kobo Glo kreeg als rapportcijfer een 8,5. Waarbij vooral de achtergrondverlichting van de Kobo Glo werd geprezen, net als het 6 inch e-Ink scherm en het feit dat je gemakkelijk toegang krijgt, dmv. WiFi, met de Kobo bookstore.

De Kobo Glo is de grote broer van de Kobo Touch, die begin dit jaar ook als beste is getest. De Glo gaat weer een stapje verder, zoals het beter verlichte scherm en de snellere processor. Ook met het leescomfort scoort de Kobo Glo hoog; zo heeft deze eReaders veel opties voor het lezen van tekst en zelfs een speciaal lettertype voor dyslectici.

De Kobo Glo eReader is er in het zwart en wit en ook kan je kiezen uit een aantal verwisselbare Kobo covers in verschillende kleuren zoals Sunset Roze, Blauwe Maan of Silver Star. Dankzij de wifi functie is het eenvoudig om diverse internationale en Nederlandstalige boeken op te zoeken en aan te schaffen vanuit www.kobobooks.nl, waar ook veel gratis eBooks te verkrijgen zijn. Alle eBooks die men zelf koopt, en die Kobo automatisch opslaat in de Kobo Cloud, zijn hierdoor op elk apparaat te lezen.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

De Kobo Glo eReader komt als beste uit de... - Ladygadgets.blogo.nl (Blog) - Ereader NL 28 november 2012 - 03:21

[…] De Kobo Glo eReader komt als beste uit de…Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Ben je op zoek naar een eReader, bijv. voor Sinterklaas of Kerst, of wil je er een op je verlanglijstje zetten en heb je geen idee welke eReader je moet kiezen? De Consumentenbond heeft een uitgebreide test gedaan en in het decembernummer van de … […]

Reageer
De Kobo Glo eReader komt als beste uit de... - Ladygadgets.blogo.nl (Blog) - Ereader NL 28 november 2012 - 03:21

[…] De Kobo Glo eReader komt als beste uit de…Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Ben je op zoek naar een eReader, bijv. voor Sinterklaas of Kerst, of wil je er een op je verlanglijstje zetten en heb je geen idee welke eReader je moet kiezen? De Consumentenbond heeft een uitgebreide test gedaan en in het decembernummer van de … […]

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?