You are here: Home » Eten & koken » Wintersport in stijl

Wintersport in stijl

geschreven door Constance

Heb je al wintersport plannen maar heb je nog geen idee wat, waar en hoe? Natuurlijk wil de echte fashionista/shopaholic wel in stijl het witte wonderland opzoeken.

Allereerst is het belangrijk dat je lekkere warme voeten krijgt tijdens het wandelen door de sneeuw en dat doe je natuurlijk op de enige echte Moon Boot. En niet alleen tijdens een winterwandeling zitten Moon Boots heerlijk, ook tijdens het shoppen zijn ze onmisbaar. (En niet alleen tijdens de wintersport, ook in de PC Hooftstraat zijn warme, comfortabele laarzen onmisbaar.) Natuurlijk kan je gaan voor de Moon Boot Original maar ikzelf vind de Moon Boot West East een stuk eleganter.

Zelf vind ik wintersport heerlijk (Testman iets minder) maar ik wil na een dagje skiën absoluut geen boodschappen hoeven doen en dan ook nog eens uitgebreid moet gaan koken. Want ik heb tenslotte ook vakantie. Maar hiervoor is er nu een perfecte oplossing, nl. catered chalets. Je chaletchef zorgt ervoor dat er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet klaar staat en tijdens je ski- of shoppingdag wordt het chalet schoongemaakt.  En als je ’s avonds thuiskomt heeft de chaletchef een driegangendiner gekookt (in overleg met jou). De tafel is gedekt en ook wordt de afwas voor je gedaan, dus wel de lusten maar niet de lasten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com