You are here: Home » Accessoires » Win een Amazon Kindle Paperwhite

Win een Amazon Kindle Paperwhite

geschreven door Constance
muur van stro

Speciaal voor alle liefhebbers van een eReader wil ik laten weten dat er nu een Amazon Kindle Paperwhite te winnen is bij Mobile Fun.

En het zou natuurlijk super leuk zijn, als jij, de winnaar bent van deze Kindle (en dat zo vlak voor de feestdagen). De Kindle Paperwhite is Amazon’s nieuwste en beste e-Reader, en hij is zo populair, dat hij bijna niet meer te verkrijgen is. En bij ons in  Nederland is het sowieso al ontzettend lastig om een Kindle te bestellen – dus geeft Mobile Fun er een weg.

Waarom is Kindle de favoriete e-Reader van Mobile Fun? Hij is ontzettend licht, heeft een prettig en zelfs in het donker kan je blijven doorlezen door de ingebouwde verlichting. In het geheugen kan je 11.000 boeken opslaan en een volle batterij geeft je 8 weken lang leesplezier. Ook heeft de Kindle Paperwhite WiFi en hiermee download je in slechts 60 seconden een boek. De Kindle heeft heel veel keuze aan (gratis) boeken en zelfs boeken van bol.com kunnen worden omgezet via bv calibre.

Wat moet je doen om deze Kindle te winnen? Schrijf je hier, via Facebook of mail, in en de actie loopt t/m 30 november as.

En ben je nog op zoek naar leuk Sint- of Kerstcadeau, bij Mobile Fun kan je terecht voor allerlei verschillende accessoires voor je smartphone, tablet, e-readers en andere gadgets.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com