You are here: Home » Beauty » Test: Moroccanoil haarproducten

Test: Moroccanoil haarproducten

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik de nieuwe shampoo, conditioner en haarmasker van Moroccanoil gekregen om thuis lekker te gaan testen. En dat ga ik de aankomende tijd dan ook doen. Nu is het merk Moroccanoil misschien niet bij iedereen bekend, daarom eerst een korte uitleg over Moroccanoil.

Moroccanoil Treatment is ontdekt door Carmen Tal, tijdens een reis die zij maakte door Israël. Alle producten van Moroccanoil zijn op oliebasis en de werking en de resultaten van deze producten zijn zo uniek dat binnen 10 jaar na de introductie heel veel professionele salons, wereldwijd, met Moroccanoil werken.

Aangezien ik mijn haar kleur heb ik 3 producten gekregen die speciaal bedoelt zijn voor gekleurd en beschadigd haar. De Moroccanoil Moisture Repare shampoo, conditioner en het restorerative hairmask.

Moisture Repair Shampoo reinigt het haar op milde wijze en voedt het haar met arganolie, keratine, vetzuren, proteïnen en andere voedingsstoffen. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner maakt gemakkelijk doorkambaar en reconstrueert het haar en voedt het haar tegelijkertijd met arganolie, keratine, vetzuren en proteïnen. Moroccanoil Restorative Hair Mask dringt diep in het haar om het van binnenuit te herstellen en opnieuw op te bouwen. Tegelijkertijd wordt de schade hersteld die is veroorzaakt door chemicaliën en andere stressfactoren en geeft je haar weer een gezonde glans.

Dus binnenkort lezen jullie mijn ervaringen met Moroccanoil.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com