You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Magimix ijsmachine

Gadget Test: Magimix ijsmachine

geschreven door Constance
trappenhuis

Het keukenmerk Magimix heeft 2 verschillende ijsmachines; Les Glaciers en La Turbine à Glace. IJsmachine Les Glaciers heeft een bak die je minimaal 24 uur van te voren in de vriezer moet zetten, terwijl je met La Turbine à Glace gelijk ijs kunt maken.

De Magimix La Turbine à Glace is een professionele thuismachine voor de hobbykok maar ook voor iedereen die houdt van zelfgemaakt ijs. En het ijs is binnen 30 klaar! De ijsmachine koelt terwijl het ijs gemaakt wordt en daarom is de La Turbine à Glace altijd klaar voor gebruik. Door de transparante deksel kan je heel goed zien of het ijs al klaar is en tijdens het ijsmaken kan je nootjes, vers fruit of chocolade toevoegen. En dmv. de timer kan je de juiste tijd instellen dat voor het ijs nodig is, zoals sorbet- of roomijs. Verder zitten er 2 ijsemmers bij de ijsmachine en hierdoor kan je 2 verschillende smaken ijs maken.

Testman is dol op (zelfgemaakt) ijs en het aankomend weekend ga ik dan ook aan de slag met verse frambozen en pure chocolade. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com