You are here: Home » Gadget nieuws » Sony Xperia T is de smartphone van James Bond

Sony Xperia T is de smartphone van James Bond

geschreven door Constance

Geheim agent 007 (James Bond) maakt in de nieuwste Bond film ‘Skyfall’ gebruik van de Sony Ericsson Xperia T en de Xperia T is hiermee officieel de Bond-telefoon geworden.

Tijdens de IFA werd de nieuwste serie Xperia smartphones gepresenteerd en de Xperia T is het vlaggenschip van deze nieuwe serie en mede door alle features en functies dan ook een echte Bond gadget. En speciaal voor alle James Bond fans is ook een speciaal Xperia T James Bond Back (exclusief bij T-Mobile). Naast een bijzondere verpakking biedt het Bond Pack een zwarte Xperia T maar ook Skyfall thema’s, video’s, de officiële James Bond ringtone, videoblogs, foto’s, muziek en wallpapers.

Het is niet voor het eerst dat James Bond met een Sony in de weer gaat. Al in 2002 maakte de telefoonproducent, toen nog onder de naam Sony Ericsson, zijn debuut met twee telefoons in “Die Another Day” met Pierce Brosnan in de hoofdrol. Ook in de 007 films “Casino Royale” en “Quantum of Solace” waren Sony Ericsson telefoons te zien.

En dit zijn de belangrijkste features van de Xperia T: een 4,6′ HD reality display met Mobile Bravia Engine (voor een superscherp beeld), een 13 mp fast capture camera (deze gaat in iets meer dan 1 seconde van slaapstand naar fotograferen), volledige 1080p HD video-opname mogelijkheid en een 720p HD chatcamera aan de voorzijde. De One Touch functie zorgt voor gemakkelijke connectiviteit, PlayStation gecertificeerd, Android versie 4.0.4 (Ice Cream Sandwich en na de lancering een update naar Android 4.1, Jelly Bean), MHL-connectiviteit om video’s, foto’s ed. op een groot scherm te bekijken zonder een lader.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com