You are here: Home » Huis & Tuin » Timothy Oulton opent winkel in Amsterdam

Timothy Oulton opent winkel in Amsterdam

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag ben ik aanwezig geweest bij de opening van de winkel van het Engelse merk Timothy Oulton.

De collectie van Timothy Oulton laat zich het beste omschrijven als ‘Typical British’ maar wel met een lekkere dikke knipoog. Want bij binnenkomst kan je niet om het grote aquarium (incl. visjes) heen want daarin ligt een grote gele Yellow Submarine. Je kunt bij Timothy Oulton terecht voor banken, kasten en bijzondere flightcases (die zijn te gebruiken als tafel) maar ook een mooi boeket bloemen of een heerlijk kop koffie met fantastische taarten. Maw. voor alle Britain fans is de winkel van Timothy Oulton (gevestigd in een voormalige kerk) absoluut een must.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com