You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Nieuwe Logitech muziekapparaten

Nieuwe Logitech muziekapparaten

geschreven door Constance
Seletti pending pig kast

Logitech heeft tijdens de IFA’12 in Berlijn een nieuwe lijn met Logitech UE-producten aangekondigd. En hiermee kan je overal luisteren naar je muziek waar, wanneer en met wie je maar wilt. De nieuwe serie bestaat uit in-ears, hoofdtelefoons, draadloze speakers en een internetradio.

De nieuwe Logitech UE-lijn bestaat uit;
Logitech UE Boombox en dit is een luidspreker voor onderweg, die je in staat stelt muziek van je smartphone of tablet af te spelen tot ruim 15 meter afstand. Je kunt max. 8 Bluetooth-apparaten aansluiten op deze luidspreker, waarvan drie gelijktijd. Met acht handmatig afgestelde drivers, levert de Logitech UE Boombox een rijk geluid. Een geïntegreerd, aluminium handvat zorgt ervoor dat hij handig is om mee te nemen en de oplaadbare accu gaat tot zes uur mee.

Logitech UE Mobile Boombox is een compacte luidspreker waarmee tot ruim 15 meter afstand muziek van maximaal twee apparaten tegelijkertijd kan worden afgespeeld. De oplaadbare accu gaat tot tien uur mee (afhankelijk van het gebruik, de instellingen en de omstandigheden). De luidspreker beschikt ook over een microfoon, waardoor hij geschikt is voor (video)telefoongesprekken. Met metalen details, kleurrijke accenten eneen speciale rubberen case voor extra grip, is de Mobile Boombox een accessoire die tegen een stootje kan.

Logitech UE Smart Radio kan zowel gebruikt worden om naar internetradio of online muziekdiensten te luisteren als om eigen muziek, die op de PC of Mac staat, af te spelen. De radio is eenvoudig te bedienen en het kleurenscherm laat de cover van het album en informatie over het nummer of de zender zien. Favoriete radiostations kunnen voorgeprogrammeerd worden, zodat ze met een druk op de knop bereikbaar zijn. De Logitech UE Smart Radio Controller app voor iPhone, iPad en Android-apparaten transformeert je smartphone of tablet tot een afstandsbediening voor de Logitech UE Smart Radio. De oplaadbare accu gaat tot zes uur mee (afhankelijk van gebruik, instellingen en omstandigheden).

Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones leveren hetzelfde geluid als dat van de professionele handgemaakte in-ears van Logitech UE. De vier armaturen speakers en drieweg crossover met universele pasvorm zorgen voor een brede klank met diepe bass en hoge tonen. Twee afneembare, gevlochten kabels, waarvan één met microfoon en bedieningsknoppen, maken het verwisselen gemakkelijk. Oorlussen zorgen ervoor dat de in-ears altijd goed blijven zitten tijdens het luisteren.

Logitech UE 9000 Headphones zijn draadloos, via Bluetooth, maar worden ook geleverd met een optionele kabel voor het geval de batterij leeg is. De drivers met hoge resolutie zorgen voor een puur, rijk en helder geluid. De batterij heeft een lange levensduur. De ‘noise canceling technology’ filtert het achtergrondgeluid voor een betere geluidservaring. De asymmetrische kussentjes bedekken het hele oor, bewegen mee en vormen zich naar de contouren van je hoofd. Logitech UE 9000 Headphones hebben knoppen die met de vingertoppen bediend kunnen worden om een nummer te selecteren, het volume te regelen of een telefoongesprek te beantwoorden.

Logitech UE 6000 Headphones kunnen verbonden worden met verschillende apparaten en laten zich opvouwen als een zonnebril, waardoor deze makkelijk mee te nemen is. De hoofdtelefoon heeft ook een splitter, waardoor je met z’n tweeën naar muziek kunt luisteren. Het geluid van UE heeft een groot klankbereik en je hoort goed de details in je muziek. De kussens van de hoofdtelefoon bedekken het hele oor, zijn ademend en voelen aan als zacht leder.

Logitech UE 4000 Headphones heeft krachtige, hooggevoelige drivers en geven een diep, authentiek geluid. Deze compacte on-ear hoofdtelefoon wordt geleverd met een microfiber reistas met rits. De microfoon en knoppen bevinden zich op de draad en maken het beantwoorden van telefoontjes, het verwisselen van nummer en het regelen van het volume mogelijk. De hoofdtelefoon UE 4000 heeft ademende kussens die het gehele oor bedekken.

Alle muziekaccessoires zijn geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch en zijn vanaf nu te koop bij de geselecteerde Logitech UE Dealers en online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com