You are here: Home » Fashion » senz° stormparaplu, nieuwe collectie

senz° stormparaplu, nieuwe collectie

geschreven door Constance

Ik heb in het verleden al vaker aandacht besteed aan de senz° stormparaplu, en Testman is zelfs in het bezit van 2 exemplaren; een grote zwarte en een kleine blauwe.

Maar zwart en blauw zijn voor mannen helemaal prima, maar wij, fashionista’s willen toch wel een leuke kleur paraplu hebben die aansluit bij de najaarstrend. senz° komt, deze maand, dan ook met een nieuwe collectie stormparaplu’s en zo kan iedereen, in stijl de naderende herfst,- en sneeuwbuien aan…tot windkracht 10!

Want naast de basiskleuren komt senz° original ook met modieuze dessins in verschillende uitvoeringen. Het thema van de senz° original line is ‘Natural Beauty’, een vlucht uit de dagelijkse stadse drukte; even lekker back to nature. Dit komt tot uiting in natuurlijke kleuren en bladerenprints. De eyecatcher van deze collectie is de ‘heritage tree’ print, geïnspireerd op de jaarringen van een oude boom.

De senz° smart line geeft met het thema ‘Dreamy Winter ‘ uiting aan luchtige, sprookjesachtige designs, zoals crystal pink en shiny silver.  Dus kom je nooit meer verregend of verwaaid aan, maar arriveer je, al dan niet fashionably late, geheel in stijl!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com