You are here: Home » Interieur » Creatief brein stelt zich voor

Creatief brein stelt zich voor

geschreven door Constance

Wat leuk om mijn creatieve ideeën op het gebied van wonen te delen met de rest van de wereld. Al jaren breng ik vrienden en familie op ideeën om hun interieur en woning op te leuken. En nu mag ik dit nog verder uitbreiden door te schrijven op wonen.blogo.nl.

Na mijn studie interieurarchitectuur ben ik de opleiding marketingcommunicatie gaan volgen. Ik ben dan ook altijd kritisch naar producten en interieurvormgeving. Ik hou ervan om oud en nieuw te combineren en vind het een uitdaging om design zelf na te bootsen.

www.pinterest.com

Ik lees veel woonbladen, kijk woonprogramma’s, slenter door de woonboulevards en ga kringlopen en rommelmarkten af. Hierdoor doe ik veel ideeën op. Ik probeer ze dan ook in mijn eigen woning toe te passen. Ik krijg altijd de kriebels als ik producten en meubels zie staan die ik eventueel ook zelf kan maken. Je zult dan ook veel tips van mij krijgen om zelf en goedkoop je woning op te leuken.

Na het stoppen met een drukke baan ben ik nu begonnen met mijn eigen webshop; www.bordenmeer.nl. Hier verkoop ik unieke borden voor aan je muur en bijbehorende ophangsystemen, ouderwetse koffers en nog veel meer. Neem eens een kijkje!

www.bordenmeer.nl

Vaak wordt er gezegd dat ik veel dingen bewaar, maar ik zeg altijd maar; “Wie wat bewaard, die heeft wat”. En wat de één ziet als rommel, is voor de ander design. Dus doe lekker wat je leuk vindt.

Home is where the ♥ is.

Veel lees plezier!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com