You are here: Home » Beauty » Nieuwe CHI haarstyling apparaten

Nieuwe CHI haarstyling apparaten

geschreven door Constance
Farouk Systems heeft 2 nieuwe haarstyling apparaten ontwikkeld, nl. de CHI Touch Dryer en de CHI Orbit.
De lichtgewicht CHI Touch Dryer is ‘s werelds eerste föhn met touchscreen-technologie. De föhn heeft een 3 inch fullcolor LCD touchscreen display waardoor je eenvoudig door het menu navigeert. De föhn van 1.800 Watt heeft een geavanceerde keramische heater met infrarood technologie die statisch haar vermindert, droog en beschadigd haar hydrateert en ook is je haar 2x zo snel droog. De  ioniserende functie elimineert direct pluizend haar en is af te stemmen op je haartype: fijn, medium of grof haar. Verder is de snelheid en temperatuur via het touchscreen aan te passen op 3 standen en de ingebouwde geheugenfunctie onthoudt de CHI Touch de laatste instellingen.
Als 2e haarstylingstool heeft CHI de Orbit ontwikkeld. De CHI Orbit Styler heeft 3 opzetsstukken en alle accessoires hebben de exclusieve CHI 44 keramische

technologie die ervoor zorgt dat de warmte dieper in het haar dringt en hierdoor blijft je kapsel extra goed zitten. De Orbit produceert negatieve ionen en far-infrared die statisch haar tegen gaan en je krullen eindeloze glans geven. Ook worden de haarschubben verzegeld, waardoor je haar niet uitdroogt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com